حقوق دان

وکیل پایه یک حقوقی وکیفری دادگستری

حقوق دان

وکیل پایه یک حقوقی وکیفری دادگستری

وکیل پایه یک حقوقی دادگستری ،وکیل پایه یک کیفری ،انحصار ورثه ،اصل خواسته و تاخیر تادیه ،جاعل و کلاهبرداری ،فریب در ازدواج ،سهم الارث،اعسار،وکیل پایه یک ملکی ،وکیل حقوقی وارث ،وکیل سرقفلی و کسب‌وکار ،مشاوره حقوقی رایگان ،مشاوره کیفری رایگان ،مشاوره حقوقی آنلاین ،مشاور حقوقی تلفنی ،مشاور کیفری آنلاین ،مشاوره کیفری تلفن

آخرین مطالب

حقوق دان 09017707167

آیا می خواهید در مورد اعسار مهریه اطلاعاتی کسب کنید ؟

 

اعسار مهریه یکی از موضوعات حقوقی است که در قانون مدنی و قانون حمایت خانواده ایران به آن پرداخته شده است. اعسار به معنای تنگ‌دستی و نیازمندی است و در اصطلاح حقوقی به شخصی اطلاق می‌شود که به دلیل عدم تمکن مالی، قادر به پرداخت دیون خود نیست. در مورد مهریه، اعسار زمانی مطرح می‌شود که مرد محکوم به پرداخت مهریه شده ولی قادر به پرداخت آن نیست.

 

شرایط اعسار مهریه

 

بر اساس قانون نحوه اجرای محکومیت‌های مالی، مرد باید برای اثبات اعسار خود، فهرست کاملی از اموال خود شامل اموال منقول و غیرمنقول، مطالبات از اشخاص ثالث، مقدار وجوه نقدی در حساب‌های بانکی و نقل و انتقالات یک سال گذشته را به دادگاه ارائه دهد. همچنین، مرد باید دو شاهد معتبر که از شرایط مالی او آگاه هستند را معرفی کند.

 

مراحل درخواست اعسار مهریه

 

پس از صدور حکم محکومیت به پرداخت مهریه، مرد می‌تواند با تقدیم دادخواست اعسار به دادگاه، درخواست کند که مهریه به صورت قسطی پرداخت شود. در این دادخواست، مرد باید اموال و دارایی‌های خود را فهرست کرده و شرایط مالی خود را شرح دهد. دادگاه پس از بررسی مدارک و شواهد ارائه شده، در صورت قبول اعسار، می‌تواند حکم به پرداخت قسطی مهریه دهد.

 

نکات مهم در مورد اعسار مهریه

 

اعسار باید به صورت دقیق و با ارائه مدارک معتبر اثبات شود.

اگر دادگاه اعسار را نپذیرد، مرد ملزم به پرداخت کامل مهریه خواهد بود.

در صورتی که مرد تاجر باشد، نمی‌تواند ادعای اعسار کند و باید اعلام ورشکستگی نماید.

اعسار مهریه موضوعی پیچیده است و توصیه می‌شود قبل از اقدام، با یک وکیل مشورت شود.

این توضیحات بر اساس اطلاعات به دست آمده از منابع معتبر حقوقی و قانونی تهیه شده است. برای دریافت اطلاعات بیشتر و مشاوره تخصصی، بهتر است با یک وکیل متخصص در امور خانواده مشورت کنید. امیدوارم این توضیحات برای شما مفید بوده باشد. اگر سوالات بیشتری دارید، لطفاً با گروه وکلای مجرب ما در میان بگذارید.

حقوق دان 09017707167

  • وکیل پایه یک دادگستری

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی