حقوق دان

وکیل پایه یک حقوقی وکیفری دادگستری

حقوق دان

وکیل پایه یک حقوقی وکیفری دادگستری

وکیل پایه یک حقوقی دادگستری ،وکیل پایه یک کیفری ،انحصار ورثه ،اصل خواسته و تاخیر تادیه ،جاعل و کلاهبرداری ،فریب در ازدواج ،سهم الارث،اعسار،وکیل پایه یک ملکی ،وکیل حقوقی وارث ،وکیل سرقفلی و کسب‌وکار ،مشاوره حقوقی رایگان ،مشاوره کیفری رایگان ،مشاوره حقوقی آنلاین ،مشاور حقوقی تلفنی ،مشاور کیفری آنلاین ،مشاوره کیفری تلفن

آخرین مطالب

حقوق دان 09017707167

آیا میدانید در شرایطی که در یک قرداد طرفین ملزم به معرفی داور شده آمد ویکی از طرفین داور خود را معرفی نمیکند حکم چیست ؟

 

در مواردی که طرفین قرارداد متعهد به معرفی داور شده‌اند اما هیچ یک داور خود را معین نکرده‌اند، رویه‌های قانونی خاصی برای حل این مسئله وجود دارد. بر اساس اطلاعاتی که از جستجوی وب به دست آمده، در صورتی که طرفین در انتخاب داور به توافق نرسند، طرف متقاضی داوری (ذینفع) می‌تواند با مراجعه به دادگاه و تقدیم دادخواستی با خواسته‌ی “نصب داور”، درخواست تعیین داور را مطرح کند. 

پس از آن، دادگاه داور را تعیین می‌کند و فرآیند حل اختلاف آغاز می‌شود.

 

همچنین، اگر طرفین در قرارداد داوری یا شرط داوری، شخص یا اشخاص خاصی را به عنوان داور تعیین کرده باشند ولی داور مورد توافق نخواهد یا نتواند به عنوان داور رسیدگی کند و به داور یا داوران دیگری نیز تراضی ننمایند، رسیدگی به اختلاف در صلاحیت دادگاه خواهد بود.

 

این رویه‌ها مطابق با قوانین موجود و روال قانونی در ایران است و برای اطلاعات دقیق‌تر و مشاوره حقوقی تخصصی، توصیه می‌شود با یک وکیل حقوق دان مشورت شود. 

حقوق دان 09017707167

  • وکیل پایه یک دادگستری

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی