حقوق دان

وکیل پایه یک حقوقی وکیفری دادگستری

حقوق دان

وکیل پایه یک حقوقی وکیفری دادگستری

وکیل پایه یک حقوقی دادگستری ،وکیل پایه یک کیفری ،انحصار ورثه ،اصل خواسته و تاخیر تادیه ،جاعل و کلاهبرداری ،فریب در ازدواج ،سهم الارث،اعسار،وکیل پایه یک ملکی ،وکیل حقوقی وارث ،وکیل سرقفلی و کسب‌وکار ،مشاوره حقوقی رایگان ،مشاوره کیفری رایگان ،مشاوره حقوقی آنلاین ،مشاور حقوقی تلفنی ،مشاور کیفری آنلاین ،مشاوره کیفری تلفن

آخرین مطالب

حقوق دان 090177071ا

آیا میدانید چه نوع شرکتی را شرکت تضامنی می گویند ؟

 

شرکت تضامنی نوعی از شرکت‌های تجاری است که بر اساس قانون تجارت ایران تشکیل می‌شود. در این نوع شرکت، دو یا چند نفر با هم متحد می‌شوند تا تحت یک نام تجاری مشترک فعالیت‌های تجاری خود را انجام دهند. ویژگی بارز شرکت تضامنی، مسئولیت نامحدود و تضامنی شرکا در قبال بدهی‌های شرکت است. 

به این معنا که اگر دارایی شرکت برای پرداخت بدهی‌ها کافی نباشد، هر یک از شرکا به طور جداگانه مسئول پرداخت کل بدهی‌ها هستند.

نحوه تشکیل و ثبت شرکت تضامنی

برای تشکیل شرکت تضامنی، باید تمام سرمایه نقدی پرداخت شده و سهم الشرکه غیر نقدی نیز ارزیابی و تسلیم شود. حداقل تعداد شرکا برای ثبت شرکت دو نفر است و حداکثر تعداد محدودیتی ندارد. 

پس از تأیید نام شرکت و تحویل اسناد لازم، شرکت در اداره ثبت شرکت‌ها به ثبت می‌رسد و آگهی تأسیس آن در روزنامه رسمی و یکی از روزنامه‌های کثیرالانتشار منتشر می‌شود.

مزایا و معایب شرکت تضامنی

مزایای شرکت تضامنی شامل روند ثبت ساده و هزینه کم، تعیین دقیق سهم سود و زیان برای شرکا، و محیط کاری شخصی و محدود است. 

از طرف دیگر، معایب آن شامل عدم امکان جذب سرمایه عمومی، طول عمر محدود شرکت، و مسئولیت نامحدود شرکا در قبال بدهی‌ها می‌باشد.

مسئولیت‌ها و تعهدات شرکا

شرکا در شرکت تضامنی مسئولیت‌های نامحدودی دارند و باید در صورت وجود بدهی، همه مسئولیت را بر عهده بگیرند. 

این مسئولیت تضامنی به این معناست که اگر دارایی یکی از شرکا برای پرداخت بدهی‌ها کافی نباشد، طلبکاران می‌توانند به سایر شرکا مراجعه کنند.

تصریح نام شرکت

در نام شرکت تضامنی باید حداقل نام یکی از شرکا ذکر شود و اگر نام سایر شرکا آورده نمی‌شود، باید عبارتی مانند “شرکا” یا “برادران” بعد از نام شریک یا شرکای ذکر شده اضافه شود.

انتقال سهم الشرکه

در شرکت تضامنی، انتقال سهم الشرکه به دیگران بدون رضایت همه شرکا امکان‌پذیر نیست.

 این امر به دلیل اعتبار شرکت که به اعتبار شرکا بستگی دارد و همچنین مسئولیت‌های تضامنی است

.

این توضیحات اجمالی در مورد شرکت‌های تضامنی است. اگر سوال خاصی دارید یا به اطلاعات بیشتری نیاز دارید، می توانید با وکلای متخصص حقوق دان در تماس باشید.

حقوق دان 09017707167

  • وکیل پایه یک دادگستری

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی