حقوق دان

وکیل پایه یک حقوقی وکیفری دادگستری

حقوق دان

وکیل پایه یک حقوقی وکیفری دادگستری

وکیل پایه یک حقوقی دادگستری ،وکیل پایه یک کیفری ،انحصار ورثه ،اصل خواسته و تاخیر تادیه ،جاعل و کلاهبرداری ،فریب در ازدواج ،سهم الارث،اعسار،وکیل پایه یک ملکی ،وکیل حقوقی وارث ،وکیل سرقفلی و کسب‌وکار ،مشاوره حقوقی رایگان ،مشاوره کیفری رایگان ،مشاوره حقوقی آنلاین ،مشاور حقوقی تلفنی ،مشاور کیفری آنلاین ،مشاوره کیفری تلفن

آخرین مطالب

حقوق دان 09017707167

در مورد توکیل و حق توکیل به غیر چه می دانید ؟توکیل یک مفهوم حقوقی است که به معنای واگذاری نمایندگی یا وکالت از یک شخص به شخص دیگر است. در حقوق ایران، توکیل به این معناست که وکیل (نماینده قانونی) می‌تواند برای انجام موضوع قرارداد وکالت، به فرد دیگری وکالت دهد یا به عبارت دیگر، فرد دیگری را به عنوان وکیل تعیین کند.

 

حق توکیل به آن معناست که وکیل می‌تواند وظایف خود را در وکالت به شخص دیگری محول کند. این امر در صورتی ممکن است که وکیل صراحتاً یا ضمناً اختیار آن را از سوی موکل داشته باشد.

 به عبارت دیگر، اختیاری که وکیل برای اجرای وکالت پیدا می‌کند، وابسته به اذن موکل و نیابت از طرف اوست و حق مستقلی به شمار نمی‌آید.

 

وکالت در توکیل یا توکیل به دیگری از مباحث مهم مربوط به تعهدات وکیل در قانون است. زمانی که شخصی وکالت موکل را قبول می‌کند، باید تعهدات خود را مطابق اختیاراتی که موکل به او داده است، انجام دهد.

 

اگر وکیل حق توکیل داشته باشد، گفته می‌شود که وکالت در توکیل دارد. این به این معنی است که وکیل می‌تواند برای انجام برخی امور به شخص دیگری وکالت دهد.

اما اگر موکل در وکالتنامه قید کند که وکیل حق توکیل به غیر را ندارد، وکیل نمی‌تواند برای انجام موضوع وکالت، وکیل دیگری تعیین کند.

 

در ماده ۶۷۲ قانون مدنی ایران آمده است که وکیل نمی‌تواند برای کاری که به او وکالت داده‌ شده است، به دیگری وکالت دهد، مگر اینکه به‌ طور صریح یا با قرائن، حق توکیل داشته باشد.

 این بدان معناست که وکیل باید اختیارات خود را مطابق با شرایطی که موکل تعیین کرده است، اعمال کند.

 

اگر سوالات بیشتری دارید یا نیاز به توضیحات تکمیلی در مورد جنبه‌های خاصی از توکیل دارید، می توانید با وکلای متخصص حقوق دان در تماس باشید.

حقوق دان 09017707167

  • وکیل پایه یک دادگستری

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی