حقوق دان

وکیل پایه یک حقوقی وکیفری دادگستری

حقوق دان

وکیل پایه یک حقوقی وکیفری دادگستری

وکیل پایه یک حقوقی دادگستری ،وکیل پایه یک کیفری ،انحصار ورثه ،اصل خواسته و تاخیر تادیه ،جاعل و کلاهبرداری ،فریب در ازدواج ،سهم الارث،اعسار،وکیل پایه یک ملکی ،وکیل حقوقی وارث ،وکیل سرقفلی و کسب‌وکار ،مشاوره حقوقی رایگان ،مشاوره کیفری رایگان ،مشاوره حقوقی آنلاین ،مشاور حقوقی تلفنی ،مشاور کیفری آنلاین ،مشاوره کیفری تلفن

آخرین مطالب

حقوق دان 09017707167

آیا تفاوت بین وکالت تام و بلاعزل را میدانید ؟

 

وکالت تام و وکالت بلاعزل دو نوع از وکالت‌هایی هستند که در حقوق ایران مورد استفاده قرار می‌گیرند و تفاوت‌های مهمی با یکدیگر دارند.

 

وکالت تام‌الاختیار به وکالتی گفته می‌شود که در آن وکیل اختیارات گسترده و کاملی دارد. به عبارت دیگر، وکیل می‌تواند در تمام یا برخی از امور موکل، بدون نیاز به اجازه یا تایید مجدد از سوی موکل، اقدام کند. این نوع وکالت می‌تواند شامل امور مالی، اداری، حقوقی و غیره باشد.

 

وکالت بلاعزل، از سوی دیگر، به وکالتی اطلاق می‌شود که در آن موکل حق عزل وکیل را از خود سلب کرده است. به این معنا که پس از اعطای وکالت، موکل نمی‌تواند به راحتی وکیل را عزل کند. این نوع وکالت معمولاً برای امور خاصی که نیاز به ثبات و اطمینان بیشتری دارند، استفاده می‌شود.

 

تفاوت اصلی بین این دو در حق عزل است. در وکالت تام‌الاختیار، موکل می‌تواند در هر زمان وکیل را عزل کند، مگر اینکه در وکالت‌نامه شرط خاصی برای عدم عزل وکیل گنجانده شده باشد. در حالی که در وکالت بلاعزل، موکل این حق را ندارد و وکیل تا زمانی که شرایط خاصی رخ ندهد (مانند فوت یا جنون وکیل یا موکل)، می‌تواند به وظایف خود ادامه دهد.

 

همچنین، وکالت بلاعزل می‌تواند به دو صورت عام و خاص باشد. وکالت بلاعزل عام به وکیل اجازه می‌دهد در تمامی امور موکل دخالت کند، در حالی که وکالت بلاعزل خاص تنها به امور مشخصی که در وکالت‌نامه ذکر شده است، محدود می‌شود.

 

برای اطمینان از اینکه وکالت‌نامه به درستی تنظیم شده و منافع شما را تامین می‌کند، توصیه می‌شود که با یک وکیل حقوق دان مشورت کنید. این امر به ویژه در مورد وکالت‌های بلاعزل مهم است، زیرا ممکن است پیامدهای طولانی‌مدتی داشته باشند که باید به دقت بررسی شوند.

حقوق دان 0901770716

  • وکیل پایه یک دادگستری

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی