حقوق دان

وکیل پایه یک حقوقی وکیفری دادگستری

حقوق دان

وکیل پایه یک حقوقی وکیفری دادگستری

وکیل پایه یک حقوقی دادگستری ،وکیل پایه یک کیفری ،انحصار ورثه ،اصل خواسته و تاخیر تادیه ،جاعل و کلاهبرداری ،فریب در ازدواج ،سهم الارث،اعسار،وکیل پایه یک ملکی ،وکیل حقوقی وارث ،وکیل سرقفلی و کسب‌وکار ،مشاوره حقوقی رایگان ،مشاوره کیفری رایگان ،مشاوره حقوقی آنلاین ،مشاور حقوقی تلفنی ،مشاور کیفری آنلاین ،مشاوره کیفری تلفن

آخرین مطالب

حقوق دان 09017707137

آیا میدانید حق العمل کاری یا کمیسیون به چه نوع قراردادی گفته می شود ؟

حق العمل کاری، که به آن کمیسیون نیز گفته می‌شود، به قراردادی اطلاق می‌شود که در آن شخصی به نام خود ولی به حساب و دستور شخص دیگری (آمر) معامله‌ای را انجام می‌دهد و در ازای این کار، حق‌الزحمه یا حق العمل دریافت می‌کند.

این فرد که به او حق العمل کار گفته می‌شود، مسئولیت‌ها و وظایف خاصی دارد که شامل انجام دستورات آمر، انعقاد معامله به نام خود ولی به حساب آمر، و اطلاع‌رسانی به آمر در مورد جزئیات معامله می‌شود.

 

تفاوت حق العمل کار و دلال در این است که دلال تنها واسطه‌ای برای معرفی طرفین معامله به یکدیگر است و هیچ تعهدی نسبت به اجرای معامله ندارد، در حالی که حق العمل کار طرف معامله بوده و مسئولیت‌هایی را بر عهده دارد.

 

برای فعالیت به عنوان حق العمل کار، قانون تجارت شرط خاصی را مشخص نکرده است. هر شخصی که تمایل و مهارت لازم برای انجام فعالیت‌های تجاری را داشته باشد، می‌تواند به عنوان حق العمل کار فعالیت کند.

 

از جمله وظایف حق العمل کار می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

 

انجام دستورهای آمر

انعقاد معامله به نام خود و به حساب آمر

اطلاع‌رسانی به آمر در مورد جزئیات معامله

وکالت و امانت در انجام معامله

بیمه کردن اجناس در صورت دستور آمر

انجام معاملات اعتباری در صورت نیاز.

همچنین، حق العمل کار می‌تواند به عنوان یک واسطه مفید برای تاجران خارجی عمل کند که به وضعیت بازار محلی آشنایی ندارند و می‌خواهند از تجربه و دانش حق العمل کار در محل استفاده کنند.

 

در صورتی که به اطلاعات بیشتری نیاز دارید یا سوال خاصی در ذهن دارید، می توانید با وکلای متخصص حقوق دان در تماس باشید.

حقوق دان 09017707167

  • وکیل پایه یک دادگستری

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی