حقوق دان

وکیل پایه یک حقوقی وکیفری دادگستری

حقوق دان

وکیل پایه یک حقوقی وکیفری دادگستری

وکیل پایه یک حقوقی دادگستری ،وکیل پایه یک کیفری ،انحصار ورثه ،اصل خواسته و تاخیر تادیه ،جاعل و کلاهبرداری ،فریب در ازدواج ،سهم الارث،اعسار،وکیل پایه یک ملکی ،وکیل حقوقی وارث ،وکیل سرقفلی و کسب‌وکار ،مشاوره حقوقی رایگان ،مشاوره کیفری رایگان ،مشاوره حقوقی آنلاین ،مشاور حقوقی تلفنی ،مشاور کیفری آنلاین ،مشاوره کیفری تلفن

آخرین مطالب

حقوق دان 09017707167

اگر میخواهید در مورد اعاده اعتبار یک تاجر اطلاعاتی داشته باشید با ما تا انتهای مقاله همراه باشید.

 

اعاده اعتبار به فرآیندی گفته می‌شود که طی آن یک تاجر ورشکسته می‌تواند اعتبار تجاری خود را بازیابد و دوباره به فعالیت‌های تجاری خود ادامه دهد. در قانون تجارت ایران، اعاده اعتبار در باب سیزدهم از ماده ۵۶۱ تا ۵۷۵ توضیح داده شده است.

 

اعاده حقی (واقعی): این نوع اعاده اعتبار زمانی رخ می‌دهد که تاجر ورشکسته تمامی بدهی‌های خود را به طور کامل پرداخت کند. این شامل اصل بدهی، متفرعات آن (مانند خسارت تأخیر تادیه) و هزینه‌های مرتبط می‌شود.

 

اعاده قانونی (حکمی): این نوع اعاده اعتبار زمانی اتفاق می‌افتد که تاجر ورشکسته شرایط خاصی را برآورده کند. این شرایط عبارتند از:

 

گذشت حداقل ۵ سال از تاریخ اعلام ورشکستگی

اثبات حسن نیت و رعایت دستورات دادگاه و مدیر تصفیه در طول این مدت

پرداخت تمام وجوهی که به موجب قرارداد ارفاقی به عهده گرفته یا اگر قرارداد ارفاقی وجود نداشته باشد، برائت ذمه از سوی کلیه طلبکاران.

اعاده اعتبار می‌تواند به دو صورت انجام شود: اعاده اعتبار به صورت خودکار: 

زمانی که تاجر تمام بدهی‌های خود را پرداخت کند. 

اعاده اعتبار به وسیله دادگاه: 

زمانی که تاجر شرایط مذکور برای اعاده قانونی را برآورده کند و دادگاه حکم به اعاده اعتبار دهد.

 

برای اعاده اعتبار، تاجر باید مدارک مربوط به پرداخت بدهی‌ها و رعایت شرایط قانونی را به دادگاه ارائه دهد. سپس دادگاه با بررسی مدارک و شرایط، در صورت تأیید، حکم اعاده اعتبار را صادر می‌کند.

 

این فرآیند اطمینان می‌دهد که تاجر ورشکسته پس از پاک کردن سابقه بدهی‌های خود، می‌تواند دوباره به جامعه تجاری بازگردد و فعالیت‌های اقتصادی خود را از سر بگیرد.

. اعاده اعتبار به تاجر این امکان را می‌دهد که دوباره به عنوان یک فرد معتبر در جامعه تجاری شناخته شود و به فعالیت‌های تجاری خود ادامه دهد.

امیدوارم این توضیحات برای شما مفید بوده باشد.

اگر نیاز به اطلاعات بیشتری دارید می توانید با وکلای متخصص حقوق دان در تماس باشید.

حقوق دان 09017707167

  • وکیل پایه یک دادگستری

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی