حقوق دان

وکیل پایه یک حقوقی وکیفری دادگستری

حقوق دان

وکیل پایه یک حقوقی وکیفری دادگستری

وکیل پایه یک حقوقی دادگستری ،وکیل پایه یک کیفری ،انحصار ورثه ،اصل خواسته و تاخیر تادیه ،جاعل و کلاهبرداری ،فریب در ازدواج ،سهم الارث،اعسار،وکیل پایه یک ملکی ،وکیل حقوقی وارث ،وکیل سرقفلی و کسب‌وکار ،مشاوره حقوقی رایگان ،مشاوره کیفری رایگان ،مشاوره حقوقی آنلاین ،مشاور حقوقی تلفنی ،مشاور کیفری آنلاین ،مشاوره کیفری تلفن

آخرین مطالب

حقوق دان 09017707167

انواع اقرار:

 

اقرار یکی از ادله اثبات دعوا در حقوق مدنی است و به اخبار به حقی برای دیگری به ضرر خود تعریف می‌شود. انواع مختلفی از اقرار وجود دارد که بر اساس شرایط مختلف تقسیم‌بندی می‌شوند. در اینجا به برخی از انواع اقرار اشاره می‌کنم:

 

اقرار قاطع و غیر قاطع:

 اقرار قاطع زمانی است که با اقرار، موضوع اصلی دعوی که مورد ادعای طرف مقابل است، ثابت شود. اقرار غیرقاطع زمانی است که فقط بخشی از دعوی با اقرار ثابت شود.

اقرار صریح و ضمنی: اقرار صریح زمانی است که شخص به طور واضح و صریح به امری اقرار می‌کند. اقرار ضمنی زمانی است که رفتار یا حرکات شخص نشان از اقرار به امری داشته باشد.

اقرار در دادگاه و خارج از دادگاه: اقرار در دادگاه زمانی است که شخص در جلسه دادگاه به امری اقرار می‌کند. اقرار خارج از دادگاه زمانی است که اقرار در محیطی غیر از دادگاه صورت گیرد.

اقرار کتبی و شفاهی: 

اقرار کتبی زمانی است که اقرار به صورت نوشتاری ثبت شود، در حالی که اقرار شفاهی به صورت لفظی بیان می‌شود.

اقرار ساده، موصوف و مقید:

 اقرار ساده زمانی است که شخص به امری اقرار می‌کند بدون اینکه شرط یا وصفی به آن اضافه کند. اقرار موصوف زمانی است که شخص به امری اقرار می‌کند ولی قید و شرطی به آن اضافه می‌کند.

برای اعتبار یافتن اقرار، باید شرایط خاصی مانند اهلیت، رضایت و امضا در سند عادی یا تنظیم در دفاتر اسناد رسمی رعایت شود.

 

 امیدوارم این توضیحات برای شما مفید بوده باشد. اگر سوالات بیشتری دارید، می توانید با وکلای متخصص حقوق دان در تماس باشید.

حقوق دان 09017707167

  • وکیل پایه یک دادگستری

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی