حقوق دان

وکیل پایه یک حقوقی وکیفری دادگستری

حقوق دان

وکیل پایه یک حقوقی وکیفری دادگستری

وکیل پایه یک حقوقی دادگستری ،وکیل پایه یک کیفری ،انحصار ورثه ،اصل خواسته و تاخیر تادیه ،جاعل و کلاهبرداری ،فریب در ازدواج ،سهم الارث،اعسار،وکیل پایه یک ملکی ،وکیل حقوقی وارث ،وکیل سرقفلی و کسب‌وکار ،مشاوره حقوقی رایگان ،مشاوره کیفری رایگان ،مشاوره حقوقی آنلاین ،مشاور حقوقی تلفنی ،مشاور کیفری آنلاین ،مشاوره کیفری تلفن

آخرین مطالب

حقوق دان 09017707167

انفساخ در معامله به چه معناست ؟

 

انفساخ در معامله به معنای این است که عقد یا قرارداد، به صورت خود به خود و بدون نیاز به اراده حقوقی جدید، منحل می‌شود. در واقع، انفساخ به حالتی اشاره دارد که عقد، به دلایلی خارج از اراده طرفین، به طور خودبخود منحل می‌شود. این امر بدون نیاز به تصمیم یا رضایت از سوی طرفین اتفاق می‌افتد.

 

انفساخ می‌تواند منشاء قانونی یا قراردادی داشته باشد:

 

قانونی: در برخی موارد، قوانین مشخص می‌کنند که در شرایط خاصی، معامله به طور خودبخود منحل می‌شود. مثلاً، انفساخ به حکم قانون می‌تواند رخ دهد، مانند منفسخ شدن عقد وکالت به دلیل فوت یکی از طرفین.

قراردادی: در قراردادها نیز می‌توان شرطی برای انفساخ قرارداد قرار داد. به عبارت دیگر، در صورت ایجاد شرایط خاصی، مانند عدم انجام تعهد از سوی یکی از طرفین، قرارداد منفسخ، منحل، ملغی، خاتمه یافته، کان لم یکن، منتفی یا باطل گردد، انفساخ اتفاق می‌افتد.

پس از انفساخ قرارداد، قانوناً نیازی به ارائه دادخواست حقوقی جدید نمی‌باشد و فردی که از انفساخ نفع می‌برد، می‌تواند در صورت نیاز، به انفساخ استناد نماید. اما در بعضی موارد، ذینفع می‌تواند تایید انفساخ قرارداد را از دادگاه با ارائه دادخواست مطالبه نماید.

 

دادگاه در زمان تعیین شده با بررسی اظهارات طرفین و ملاحظه مدارک استنادی، رای به تایید انفساخ قرارداد می‌دهد. در دعوای تایید انفساخ قرارداد، خواهان کسی است که می‌خواهد انفساخ قرارداد را به تایید مرجع رسمی برساند و از آثار انحلال استفاده نماید. خوانده نیز طرف دیگر قرارداد می‌باشد. مرجع صالح جهت اقامه دعوای تایید انفساخ قرارداد در مورد اموال غیرمنقول، دادگاهی است که ملک در حوزه قضایی آن واقع شده است. 

اگر سوال دیگری دارید ، می توانید با وکلای متخصص حقوق دان در تماس باشید.

حقوق دان 09017707167

  • وکیل پایه یک دادگستری

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی