حقوق دان

وکیل پایه یک حقوقی وکیفری دادگستری

حقوق دان

وکیل پایه یک حقوقی وکیفری دادگستری

وکیل پایه یک حقوقی دادگستری ،وکیل پایه یک کیفری ،انحصار ورثه ،اصل خواسته و تاخیر تادیه ،جاعل و کلاهبرداری ،فریب در ازدواج ،سهم الارث،اعسار،وکیل پایه یک ملکی ،وکیل حقوقی وارث ،وکیل سرقفلی و کسب‌وکار ،مشاوره حقوقی رایگان ،مشاوره کیفری رایگان ،مشاوره حقوقی آنلاین ،مشاور حقوقی تلفنی ،مشاور کیفری آنلاین ،مشاوره کیفری تلفن

آخرین مطالب

حقوق دان 09017707167

استاندار ها و کدهای ساخت و ساز چیست و چه تفاوتی با یکدیگر دارند ؟

 

استانداردها و کدهای ساخت و ساز مجموعه‌ای از قوانین و ضوابط هستند که به منظور تضمین ایمنی، سلامت و کیفیت در فرآیند ساخت و ساز تعریف شده‌اند. در ایران، سازمان نظام مهندسی ساختمان مسئول تعریف و اصلاح این ضوابط است و شهرداری‌ها نیز در این زمینه با سازمان نظام مهندسی همکاری می‌کنند.

 

ضوابط ساخت و ساز شامل مواردی چون طراحی معماری، طراحی سازه، طراحی تأسیسات ساختمان و نیز رعایت نکات ایمنی در زمان ساخت و پس از ساخت ساختمان می‌شود1. هدف از این ضوابط، داشتن حداقل‌های سلامتی و استاندارد ساختمان و اطمینان از رعایت ایمنی است.

 

برای مثال، در شهرک‌ها و نواحی صنعتی، ضوابط و مقررات ساخت و ساز واحدهای صنعتی به منظور دستیابی به توسعه متوازن کالبدی و همچنین احصا و بکارگیری استاندارهای مورد نیاز تعریف شده‌اند.

 این ضوابط شامل تعاریفی مانند سطح احداث، زیربنا، سطح اشغال، برجلو، بر جانبی، بر پشت و حریم می‌شوند.

 

علاوه بر این، استانداردهای بین‌المللی مانند Euro Codes نیز وجود دارند که در اروپا برای تضمین کیفیت و ایمنی در ساخت و ساز استفاده می‌شوند3. این استانداردها شامل مجموعه‌ای از کدهای مربوط به طراحی سازه، مقاومت مصالح و ایمنی در برابر زلزله و سایر شرایط اضطراری هستند.

 

در نهایت، تفاوت بین کد و استاندارد در این است که کدها مجموعه‌ای از قوانین اجباری هستند که باید در یک شهر، ایالت یا کشور رعایت شوند، در حالی که استانداردها مجموعه‌ای از توصیه‌های فنی هستند که می‌توانند به صورت داوطلبانه پذیرفته شوند. اجرای کدها اجباری است و جنبه حقوقی و قانونی دارند.

در هر صورت پیشنهاد می شود برای جلوگیری از هرگونه مشکل در ساخت و ساز با یک وکیل حقوق دان متخصص در قرارداد های ساخت و ساز مشورت کنید.

حقوق دان 09017707167

  • وکیل پایه یک دادگستری

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی