وکیل حقوقی ، مشاوره حقوقی رایگان ، مشاوره حقوقی تلفنی و آنلاین ،هیئت های رسیدگی به تخلفات در تهران
حقوق دان 09017707167
در ایران، دعاوی مربوط به تصمیمات هیئتهای رسیدگی به تخلفات اداری چگونه انجام میشود ؟
بر اساس قانون رسیدگی به تخلفات اداری مصوب سال ۱۳۷۲ مجلس شورای اسلامی انجام میشود. این قانون شامل چندین فصل است که به تشکیلات، وظایف، تخلفات اداری، مجازاتها و سایر مقررات مربوط میپردازد.
فصل اول این قانون به تشکیلات و حدود و وظایف هیئتهای رسیدگی به تخلفات اداری میپردازد. بر اساس ماده ۱، برای رسیدگی به تخلفات اداری در دستگاههای مشمول این قانون، هیئتهایی تحت عنوان “هیئت رسیدگی به تخلفات اداری کارمندان” تشکیل میشود که شامل هیئتهای بدوی و تجدید نظر است.
فصل دوم به تخلفات اداری اختصاص دارد و فصل سوم مجازاتهای مربوط به تخلفات اداری را تعیین میکندفصل چهارم نیز سایر مقررات را شامل میشود.
هیئتهای بدوی و تجدید نظر هر کدام دارای سه عضو اصلی و یک یا دو عضو علیالبدل هستند که با حکم وزیر یا بالاترین مقام سازمان مستقل دولتی مربوط برای مدت سه سال منصوب میشوند.
اعضای هیئتها باید به دین اسلام متدین و به نظام جمهوری اسلامی ایران و اصل ولایت فقیه معتقد و متعهد باشند.
صلاحیت رسیدگی به تخلفات اداری کارمندان با هیئت بدوی است و آراء صادره در صورتی که قابل تجدید نظر نباشد، از تاریخ ابلاغ، قطعی و لازمالاجراء است.
در مورد آرایی که قابل تجدید نظر باشد، هر گاه کارمند ظرف ۳۰ روز از تاریخ ابلاغ رأی درخواست تجدید نظر نماید، هیئت تجدیدنظر مکلف به رسیدگی است.
اگر سوال خاصی دارید یا نیاز به توضیحات بیشتری در مورد بخش خاصی از قانون دارید، با وکلای متخصص حقوق دان تماس بگیرید.
حقوق دان 09017707167
- ۰۳/۰۲/۲۷