حقوق دان

وکیل پایه یک حقوقی وکیفری دادگستری

حقوق دان

وکیل پایه یک حقوقی وکیفری دادگستری

وکیل پایه یک حقوقی دادگستری ،وکیل پایه یک کیفری ،انحصار ورثه ،اصل خواسته و تاخیر تادیه ،جاعل و کلاهبرداری ،فریب در ازدواج ،سهم الارث،اعسار،وکیل پایه یک ملکی ،وکیل حقوقی وارث ،وکیل سرقفلی و کسب‌وکار ،مشاوره حقوقی رایگان ،مشاوره کیفری رایگان ،مشاوره حقوقی آنلاین ،مشاور حقوقی تلفنی ،مشاور کیفری آنلاین ،مشاوره کیفری تلفن

آخرین مطالب

حقوق دان 09017707167

آیا میدانید آیین نامه شوراهای حل اختلاف شامل چه مواردی است ؟

 

آیین نامه شوراهای حل اختلاف، مجموعه‌ای از قوانین و مقررات است که به منظور ساماندهی و تنظیم فعالیت‌های شوراهای حل اختلاف در ایران تدوین شده است. این آیین نامه بر اساس قانون شوراهای حل اختلاف مصوب ۱۳۹۴ مجلس شورای اسلامی و به پیشنهاد وزیر دادگستری تهیه و در تاریخ ۱۰ دی ۱۳۹۵ به تصویب رسیده است.

 

ماده ۱ این آیین نامه به تعاریفی از اصطلاحات به کار رفته در آن می‌پردازد، از جمله تعریف “قانون” به عنوان قانون شوراهای حل اختلاف و “آیین نامه” به عنوان آیین نامه اجرایی قانون.

 

ماده ۲ به تعیین ریاست مرکز امور شوراهای حل اختلاف می‌پردازد که بر عهده یکی از معاونین رئیس قوه قضاییه خواهد بود.

 

ماده ۳ ریاست شوراهای استان را به یکی از معاونین رئیس کل دادگستری استان و ریاست شوراها در حوزه قضایی شهرستان و بخش را به عهده رئیس حوزه قضایی یا یکی از قضات شاغل آن حوزه می‌گذارد.

 

ماده ۴ وظایف و اختیارات مرکز امور شوراهای حل اختلاف را شرح می‌دهد که شامل پیشنهاد سیاست‌ها و برنامه‌های اجرایی شورا، نظارت بر عملکرد شوراها، و پیشنهاد تشکیل شورای جدید یا انحلال شوراهای موجود می‌شود.

 

ماده ۵ به جذب و به کارگیری کارکنان و اعضای شورای حل اختلاف می‌پردازد و شرایط و ضوابط مربوط به آن را تعیین می‌کند.

 

ماده ۶ رئیس شوراهای حل اختلاف هر حوزه را مسئول انجام امور دفتری و بایگانی هر یک از شعب شورا می‌داند.

 

ماده ۷ نحوه انتخاب اعضای اصلی و علی‌البدل شوراها را توضیح می‌دهد و می‌گوید که این اعضا توسط رئیس شوراهای شهرستان یا بخش از میان افراد واجد شرایط به طریق مقرر در آیین نامه تعیین و به رئیس کل دادگستری استان معرفی می‌شوند.

 

برای اطلاعات بیشتر و مطالعه کامل متن آیین نامه، می‌توانید به منابع موجود در وب مراجعه کنید.

 اگر سوال خاصی دارید یا نیاز به توضیحات بیشتری در مورد بخش خاصی از آیین نامه دارید، می توانید با وکلای متخصص حقوق دان در تماس باشید.

حقوق دان 09017707167

  • وکیل پایه یک دادگستری

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی