حقوق دان

وکیل پایه یک حقوقی وکیفری دادگستری

حقوق دان

وکیل پایه یک حقوقی وکیفری دادگستری

وکیل پایه یک حقوقی دادگستری ،وکیل پایه یک کیفری ،انحصار ورثه ،اصل خواسته و تاخیر تادیه ،جاعل و کلاهبرداری ،فریب در ازدواج ،سهم الارث،اعسار،وکیل پایه یک ملکی ،وکیل حقوقی وارث ،وکیل سرقفلی و کسب‌وکار ،مشاوره حقوقی رایگان ،مشاوره کیفری رایگان ،مشاوره حقوقی آنلاین ،مشاور حقوقی تلفنی ،مشاور کیفری آنلاین ،مشاوره کیفری تلفن

آخرین مطالب

حقوق دان 47. 09017707167

مسائل متفرقه در اثبات ادله به چه صورت است ؟

 

در حقوق ایران، مسائل متفرقه در ادله اثبات دعوی به موضوعاتی اشاره دارد که به طور مستقیم در زمره ادله اصلی اثبات دعوی قرار نمی‌گیرند، اما می‌توانند در فرآیند دادرسی و اثبات ادعاها نقش مهمی ایفا کنند. 

این مسائل شامل مواردی مانند اقرار، علم قاضی، شهادت، سوگند و سوگند همراه با شهادت می‌شوند.

 

اقرار به اخبار به حقی برای غیر و بر زیان خود اشاره دارد و باید توسط شخصی که اهلیت دارد و به صورت آگاهانه و اختیاری انجام شود.

 اقرار می‌تواند در امور مدنی و کیفری مورد استفاده قرار گیرد و در صورتی که شرایط لازم را داشته باشد، می‌تواند به تنهایی موجب اثبات دعوی شود.

 

علم قاضی به یقین و اطمینانی اشاره دارد که قاضی بر اساس مشاهدات و تجربیات خود به دست می‌آورد و می‌تواند بر اساس آن حکم صادر کند.

 این علم می‌تواند بدون نیاز به بیّنه یا اقرار یا قسم، در حقوق مردم و حتی در حقوق خداوند، مورد استفاده قرار گیرد.

 

شهادت به گواهی دادن شاهدان در دادگاه اشاره دارد و باید توسط افرادی که شرایط لازم را دارند، انجام شود. شهادت می‌تواند به صورت مستقل یا همراه با سایر ادله مانند سوگند به کار رود.

 

سوگند به قسم خوردن در دادگاه برای اثبات یا نفی امری اشاره دارد و باید توسط شخصی که اهلیت دارد و به صورت آگاهانه و اختیاری انجام شود. سوگند می‌تواند به تنهایی یا همراه با شهادت به کار رود.

 

علاوه بر این، معاینه محل و تحقیق محلی، کارشناسی، و امارات فضایی نیز می‌توانند به عنوان ادله اثبات دعوی مورد استفاده قرار گیرند.

این موارد می‌توانند به قاضی کمک کنند تا با بررسی محل وقوع حادثه یا استفاده از نظرات کارشناسان، به درک بهتری از موضوع دعوی برسد و حکم عادلانه‌ای بدهند.

اگر نیاز به مشاوره حقوقی دارید ،با وکیل حقوق دان 47 مشورت نمایید.

حقوق دان 47. 09017707167

  • وکیل پایه یک دادگستری

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی