حقوق دان

وکیل پایه یک حقوقی وکیفری دادگستری

حقوق دان

وکیل پایه یک حقوقی وکیفری دادگستری

وکیل پایه یک حقوقی دادگستری ،وکیل پایه یک کیفری ،انحصار ورثه ،اصل خواسته و تاخیر تادیه ،جاعل و کلاهبرداری ،فریب در ازدواج ،سهم الارث،اعسار،وکیل پایه یک ملکی ،وکیل حقوقی وارث ،وکیل سرقفلی و کسب‌وکار ،مشاوره حقوقی رایگان ،مشاوره کیفری رایگان ،مشاوره حقوقی آنلاین ،مشاور حقوقی تلفنی ،مشاور کیفری آنلاین ،مشاوره کیفری تلفن

آخرین مطالب

حقوق دان 47. 09017707167

بغی و افساد فی الارض در قوانین جزایی ایران به چه معناست ؟

 

بغی و افساد فی الارض دو مفهوم حقوقی هستند که در قوانین جزایی ایران و برخی از کشورهای اسلامی دیگر به کار می‌روند.

 

بغی به معنای قیام مسلحانه علیه حکومت است.

 این جرم زمانی رخ می‌دهد که افراد یا گروه‌هایی به صورت مسلحانه و با هدف براندازی حکومت اقدام به شورش کنند. 

در قانون مجازات اسلامی ایران، بر اساس ماده ۲۸۷، گروهی که در برابر اساس نظام جمهوری اسلامی ایران قیام کند، باغی محسوب شده و در صورت استفاده از سلاح، به مجازات اعدام محکوم می‌شوند.

 

افساد فی الارض، که به معنای فساد و تباهی در زمین است، جرمی است که شامل اعمال مختلفی می‌شود که به طور گسترده به امنیت، نظم عمومی، و سلامت جامعه آسیب می‌زند. این جرم می‌تواند شامل جنایات علیه تمامیت جسمانی افراد، اخلال در امنیت داخلی یا خارجی کشور، نشر اکاذیب، اخلال در نظام اقتصادی، احراق و تخریب، و پخش مواد سمی و میکروبی باشد. 

بر اساس ماده ۲۸۶ قانون مجازات اسلامی، افرادی که به این شکل مرتکب جرم شوند، مفسد فی الارض محسوب شده و به اعدام محکوم می‌گردند.

 

این دو جرم از جمله جدی‌ترین جرایم در قوانین جزایی ایران به شمار می‌روند و مجازات‌های سنگینی برای آن‌ها در نظر گرفته شده است. 

تفاوت اصلی بین بغی و افساد فی الارض در اهداف و نتایج اعمال مجرمانه است.

بغی معمولاً با هدف مخالفت مسلحانه با حکومت صورت می‌گیرد، در حالی که افساد فی الارض می‌تواند شامل طیف وسیع‌تری از اعمال مجرمانه باشد که به طور کلی به نظم و امنیت جامعه آسیب می‌زند.

برای دریافت اطلاعات بیشتر و یا اگر سوال خاصی دارید یا به توضیحات بیشتری نیاز دارید ، می توانید با وکلای متخصص حقوق دان 47 تماس بگیرید.

حقوق دان 47. 09017707167

  • وکیل پایه یک دادگستری

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی