حقوق دان

وکیل پایه یک حقوقی وکیفری دادگستری

حقوق دان

وکیل پایه یک حقوقی وکیفری دادگستری

وکیل پایه یک حقوقی دادگستری ،وکیل پایه یک کیفری ،انحصار ورثه ،اصل خواسته و تاخیر تادیه ،جاعل و کلاهبرداری ،فریب در ازدواج ،سهم الارث،اعسار،وکیل پایه یک ملکی ،وکیل حقوقی وارث ،وکیل سرقفلی و کسب‌وکار ،مشاوره حقوقی رایگان ،مشاوره کیفری رایگان ،مشاوره حقوقی آنلاین ،مشاور حقوقی تلفنی ،مشاور کیفری آنلاین ،مشاوره کیفری تلفن

آخرین مطالب

حقوق دان 47. 09017707167

عدم تلف شدن جان یا اعضای دیگر در قانون مجازات اسلامی به چه معناست ؟

 

در اجرای حکم قصاص، یکی از شرایط مهم و اساسی این است که اجرای قصاص نباید موجب تلف شدن جان یا آسیب به اعضای دیگر فرد مرتکب شود. 

این شرط بر اساس ماده 277 قانون مجازات اسلامی بیان شده و هدف از آن حفظ حیات و جلوگیری از آسیب‌های غیرضروری به مرتکب است.

 

به عبارت دیگر، اگر اجرای قصاص به گونه‌ای باشد که احتمال مرگ یا آسیب جدی به عضو دیگری از بدن مرتکب وجود داشته باشد، اجرای قصاص جایز نیست. 

برای مثال، اگر قطع دست مرتکب به دلیل شرایط خاص جسمانی او احتمال مرگ یا آسیب جدی به سایر اعضای بدنش را افزایش دهد، قصاص نباید اجرا شود.

 

این اصل، بخشی از حکمت و عدالت در نظام حقوقی اسلامی است که بر حفظ کرامت انسانی و جلوگیری از زیاده‌روی در مجازات تأکید دارد. 

همچنین، این شرط به منظور جلوگیری از ایجاد آسیب‌های غیرقابل جبران و حفظ حقوق اساسی مرتکب، حتی در شرایطی که مرتکب جرمی مرتکب شده است، وضع شده است.

 

اگر نیاز به اطلاعات بیشتری دارید یا سوالات دیگری در این زمینه دارید، با وکلای متخصص حقوق دان 47 تماس بگیرید.

حقوق دان 47. 09017707167

  • وکیل پایه یک دادگستری

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی