حقوق دان

وکیل پایه یک حقوقی وکیفری دادگستری

حقوق دان

وکیل پایه یک حقوقی وکیفری دادگستری

وکیل پایه یک حقوقی دادگستری ،وکیل پایه یک کیفری ،انحصار ورثه ،اصل خواسته و تاخیر تادیه ،جاعل و کلاهبرداری ،فریب در ازدواج ،سهم الارث،اعسار،وکیل پایه یک ملکی ،وکیل حقوقی وارث ،وکیل سرقفلی و کسب‌وکار ،مشاوره حقوقی رایگان ،مشاوره کیفری رایگان ،مشاوره حقوقی آنلاین ،مشاور حقوقی تلفنی ،مشاور کیفری آنلاین ،مشاوره کیفری تلفن

آخرین مطالب

حقوق دان 47.           09017707167

فرجام خواهی تبعی به چه معناست ؟

 

فرجام تبعی به معنای درخواست رسیدگی مجدد به یک حکم یا قرار است که توسط یکی از طرفین دعوی که در ابتدا درخواست فرجام نکرده، مطرح می‌شود. 

این نوع فرجام‌خواهی در مقابل فرجام‌خواهی اصلی قرار دارد و تنها در صورتی پذیرفته می‌شود که طرف مقابل درخواست فرجام کرده باشد.

 

مراحل فرجام تبعی:

 

ارائه درخواست: 

فرجام‌خوانده می‌تواند در پاسخ به دادخواست فرجامی، از حکمی که مورد شکایت فرجامی است، نسبت به جهتی که آن را به ضرر خود یا خلاف موازین شرعی و مقررات قانونی می‌داند، درخواست رسیدگی فرجامی نماید.

ابلاغ به طرف مقابل: 

درخواست فرجام تبعی به طرف مقابل ابلاغ می‌شود و او باید ظرف مدت بیست روز به طور کتبی پاسخ دهد، حتی اگر مدت مقرر برای درخواست فرجام نسبت به او منقضی شده باشد.

رسیدگی دیوان عالی کشور: دیوان عالی کشور به بررسی درخواست فرجام تبعی می‌پردازد و در صورت تایید، حکم یا قرار مورد نظر را نقض یا تایید می‌کند.

فرجام تبعی تنها در مقابل فرجام‌خواه اصلی مطرح می‌شود و نسبت به افرادی که فرجام‌خواهی نکرده‌اند، قابل طرح نیست.

 

اگر سوال دیگری دارید یا نیاز به توضیحات بیشتری دارید، می توانید با وکلای متخصص حقوق دان 47 تماس بگیرید.

حقوق دان 47.               09017707167

  • وکیل پایه یک دادگستری

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی